Visual

School gesloten t/m 10 mei en bereikbaarheid

Uit de persconferentie van dinsdag 31 maart volgde dat de scholen in ieder geval tot 28 april gesloten blijven. Die datum valt in de meivakantie. De Maurice Maeterlickschool is daarom gesloten tot en met 10 mei.

Vitale bedrijfstakken

Wanneer beide ouders in vitale bedrijfstakken werken zoals de zorg en politie/brandweer, kunnen zij tot de start van de meivakantie – 25 april – aanspraak maken op opvang.

Als in een gezin een van ouders een cruciaal beroep uitvoert, is het verzoek om zelf de kinderen op te vangen als dat kan. Als dat absoluut niet lukt, kan er een uitzondering gemaakt worden op de richtlijn en kunnen ouders een beroep doen op de school.

Klik op de link voor de lijst met cruciale beroepsgroepen. Voor deze ouders zullen niet zieke medewerkers de opvang verzorgen, mits uw kind geen klachten heeft.  Het vervoer dient u zelf te regelen. Wij snappen dat we u mogelijk in een lastige positie brengen, maar het zijn uitzonderlijke tijden.

Bereikbaarheid school en teamleiders

Omdat de school is gesloten, zijn we de komende weken minder goed bereikbaar. Mocht de school telefonisch niet bereikbaar zijn, kunt u onderstaande teamleiders mailen. De teamleiders zijn in de komende periode dagelijks via e-mail te bereiken.

Corinne van den Heuvel – teamleider so Tyltyl
Ook voor zaken rondom aanmelding nieuwe leerlingen: cvanderheuvel@resonansonderwijs.nl

Annefloor Verleg – teamleider so Mytyl
averleg@resonansonderwijs.nl

John van Berkel – teamleider vso
Ook voor zaken rondom vervoer: jvanberkel@resonansonderwijs.nl